Raaka-aineet

Leivät ja pullat leivotaan kotimaisesta paikallisesta viljasta ja pääosin oman pellon sadosta. Viljaa käydään jauhamassa Nummi-Pusulassa Töllin myllyssä sekä Marttilassa Reunasalon mylly jauhaa meille paikallisesta rukiista jauhoja.
www.reunasalonmylly.fi
www.tollinmylly.net

Täysjyväruisleivät leivotaan ilman vehnäjauhoja ja nostatetaan taikinajuuren avulla ilman lisättyä leivinhiivaa. Reikäleivissä on kuminaa. Limppua saa kuminattomana.

Leivonnassa ei käytetä lisäaineita ja leivät sekä leivonnaiset ovat LAKTOOSITTOMIA.

Suosittuja muita leipomotuotteita ovat JUUREEN TEHTY maalaishiivaleipä, kaurasämpylät, pellavarouhesämpylät sekä kuminainen,siirapilla maustettu turunmaanlimppu ja pullatuotteista rusinapullapitko ja wienerit. Leipuri tekee itse wienertaikinat ja muutkin taikinat.

Meillä on oikeus käyttää Hyvää Suomesta - Joutsenmerkkiä , koska tuotteemme täyttävät kotimaiset kriteerit: 100 % kotimainen ruis ja vehnä. Leipomoa valvotaan ja auditoidaan Suomen Ruokatiedon toimesta www.hyvaasuomesta.fi

 

 

Kotinisu, T.Vikman | Forssa | 040 5248 556 | terho.vikman [at] luukku.com