|
|
 |
|  | Täysjyväruisreikäleipä Paino:360 g
Ainesosat: täysjyväruisjauho (100 % kotimainen ruis) vesi,kumina,suola 0,7%
Juureen valmistettu ilman leivinhiivaa ! Taikina valmistetaan hartaasti ajan kanssa hitaasti nostattamalla ja paisto kiviarinauunissa saa aikaan leivälle tyypillisen rapean kuoren.
Täysjyväruisleipä, jossa on hapanjuurta on erittäin terveellistä,koska se nostaa verensokeria hitaasti.Leivän hiilihydraatit imeytyvät elimistössä hitaasti.Hapankäymisessä syntyvät hapot pilkkovat tärkkelystä.Hidas imeytyminen takaa vakaan ja tasaisen verensokeritason,mikä on terveyden kannalta toivottavaa.
Kotinisun reikäleipä sai pronssia Farmari-maatalousnäyttelyssä Lahdessa elokuussa 2008 Ruisleipäveljesten testissä.
|

|  | Täysjyväruislimppu Täysjyväruislimpuista olemme jättäneet kuminan pois.
|

|  | Saaristolaislimppu Paino: n. 500-600 g
Ainesosat:laktoositon piimä,VEHNÄjauho,RUISjauho,kaljamallas,kauranlese,siirappi,hiiva,suola 0,7%
|

|  | Turunmaanlimppu Paino 750 g, säilyy pitkään, koska on tehty juureen.
Ainesosat: hiivaleipäjauho,ruisjauho,vesi, juuri,siirappi,kumina,hiiva 0,7%
|

|  | Perunalimppu Ainesosat:vesi,HIIVALEIPÄjauho,RUISjauho,RUISmallas,perunahiutale,siirappi,hiiva,fenkoli,kumina ja suola 0,7% |

|
 |
|

|