Maalaisleipä (laktoositon)

Paino: n.430 g

Maalaishiivaleipään käytetään täysjyvävehnäjauhon lisäksi ruisraskia, joka antaa sille mukavan hapokkuuden. Samalla ruisraski lisää säilyvyyttä, koska mitään lisäaineita ei käytetä.

Ainesosat: täysjyvävehnäjauho,vesi, rypsiöljy, ruisraski,hiiva, suola 0,7 %

 

 

 
Kaurasämpylät (laktoositon)

Kaurasämpylöihin on käytetty rypsiöljyä,  vettä, täysjyvävehnäjauhoa, kaurahiutaleita ja hiivaa.

 

 
Pellavarouhesämpylät (laktoositon)

Pellavarouhesämpylät leivotaan somerolaisen  Elix Oilin jalostamaan pellavarouheeseen.

 

 
Maalaispatonki(laktoositon)

Sesonkituote

Saatavilla seuraavanlaisia: tavallinen /valkosipuli tai juusto.Kaikki laktoosittomia.

 

 
Maalaisranskis (laktoositon)

 

Kuva puuttuu

 
piimälimppu

Ainesosat:laktoositon piimä,HIIVALEIPÄjauho,RUISjauho,siirappi,anis,pomeranssinkuori,hiiva ja suola 0,7/%

 

 

 

Kotinisu, T.Vikman | Forssa | 040 5248 556 | terho.vikman [at] luukku.com