Maalaishiivaleipä (laktoositon)

Maalaishiivaleipään käytetään täysjyvävehnäjauhon lisäksi ruisraskia, joka antaa sille mukavan hapokkuuden. Samalla ruisraski lisää säilyvyyttä, koska mitään lisäaineita ei käytetä.

Ainesosat: täysjyvävehnäjauho,vesi, rypsiöljy, ruisraski,hiiva, suola 0,7 %

 

 

 
Kaurasämpylät (laktoositon)

Kaurasämpylöihin on käytetty rypsiöljyä,  vettä, täysjyvävehnäjauhoa, kaurahiutaleita ja hiivaa.

 

 
Pellavarouhesämpylät (laktoositon)

Pellavarouhesämpylät leivotaan käsin. Pellavarouhe on somerolaisen  Elix Oilin tuotantoa.

 

 
Turunmaanlimppu

Paino 750 g, säilyy pitkään, koska on tehty juureen.

Ainesosat: hiivaleipäjauho,ruisjauho,vesi, juuri,siirappi,kumina,hiiva

 

 

 
Maalaispatonki(laktoositon)

Saatavilla seuraavanlaisia: tavallinen /valkosipuli tai juusto.Kaikki laktoosittomia.

 

 
Maalaisranskis (laktoositon)

 

 

 

Kotinisu, T.Vikman | Forssa | 040 5248 556 | terho.vikman [at] luukku.com